Dataopslag cloud

Uw digitale informatie overal en op elk moment

Kies voor optimale dataopslag in de cloud

Dataopslag in een cloud, dat is overal en op elk moment beschikken over uw digitale informatie. Maak gebruik van de diensten van Twido, gelegen in Huldenberg (in de buurt van zowel Leuven als Brussel) en vorm uw cloud op de best mogelijke manier voor uw onderneming, waar in België u zich ook bevindt.

Maar de vraag is: waar worden mijn gegevens echt opgeslagen?

Dataopslag in een op maat gemaakte cloud

Het woord cloud is bekend bij iedereen en het maakt meer dan één angstig. Zonder het te weten, gebruikt iedereen de cloud al. Als u bijvoorbeeld een iPad- of iPhone-gebruiker bent, worden uw gegevens opgeslagen in de Apple Cloud, genaamd iCloud. Maar de vraag is: waar worden mijn gegevens echt opgeslagen? Ons bedrijf heeft “de PRIVATE CLOUD” ontwikkeld voor een veilige, transparante dataopslag. Dit is een volledig op maat gemaakte, geprivatiseerde en veilige cloudservice, waarbij de gebruiker wordt geïnformeerd over waar deze gegevens zijn opgeslagen (in dit geval op Belgische bodem, wat betekent dat de Belgische wet van toepassing is). Laat ons gerust weten of u gebruik wil maken van de diensten van onze eigen cloud (of zelfs de hosting van uw website) voor uw bedrijf in Leuven, Brussel of elders in het land.

Waarom de “PRIVATE CLOUD”?

 • Uw private cloud hebben, wat betekent dit eigenlijk? Dit betekent:

  • Toegang tot uw gegevens op elk gewenst ogenblik.
  • Voldoe sneller aan de behoeften van uw klanten en dit op een veilige manier.
  • Zorgt ervoor dat u al uw gegevens bij de hand hebt.

  We hebben allemaal hetzelfde probleem: de schijfruimte van onze apparaten is niet groot genoeg om al onze foto’s of gegevens op te slaan. Trouwens, in geval van verlies, diefstal of beschadiging zijn uw gegevens verloren. Met de cloud beschikt u via een webinterface over dataopslag op een beveiligde externe server.

Voordelen van de private cloud

Onze cloud-diensten inschakelen voor uw bedrijf in Leuven, Brussel of elders betekent:

 • Geen behoefte aan een grote opslagruimte.
 • Overal en altijd toegang tot uw gegevens.
 • Automatisch een back-up van al uw gegevens.
 • Alle beveiligingen opgezet.
 • Een manager tot uw dienst in geval van problemen of vragen over dataopslag in uw cloud.

Nadelen van de cloud

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Waar u eveneens van op de hoogte dient te zijn als u voor dataopslag in een cloud kiest:

 • Een internetverbinding is vereist.
 • Hacking: wie data in de cloud zegt, zegt ook dat de data door het web stroomt. Hoewel we continu aan beveiliging werken, is niemand veilig om te worden gehackt. Zelfs jij, een eenvoudige gebruiker zonder een cloud, bent niet beschermd tegen hacking. Het is daarom essentieel om een back-up van uw gegevens te hebben.

Kies voor transparante dataopslag in uw eigen cloud

Snelheid, efficiëntie, reactievermogen, dat onderscheidt u van anderen als u gebruik maakt van de cloud-diensten van Twido uit Huldenberg (bij Brussel en Leuven)! Kies voor onze private cloud en geniet van een transparante opslag. Hebt u interesse en/of wenst u meer info over de clouddiensten in omgeving Leuven? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@twido.be of bel +32 475 28 95 41. Onze algemene voorwaarden vindt u elders op onze website.

.

Snelheid, efficiëntie, reactievermogen, dat onderscheidt u van anderen!

Onze oplossingen

Kies uw private cloud oplossing

Gelieve te noteren dat elk backup plan een eenmalige installatiekost van €250 heeft

€10

Per maand

€14

Per maand

€20

Per maand

Werk uw bestelling af​