PRIVATE CLOUD

Uw digitale informatie overal en op elk moment

De naam CLOUD is bekend bij iedereen en het maakt meer dan één angstig. Zonder het te weten, gebruikt iedereen de cloud al. Als u bijvoorbeeld een iPad- of iPhone-gebruiker bent, worden uw gegevens opgeslagen in de Apple Cloud, genaamd iCloud. Maar de vraag is: waar worden mijn gegevens echt opgeslagen? We hebben “de PRIVATE CLOUD” ontwikkeld Een volledig op maat gemaakte, geprivatiseerde en veilige cloudservice, waarbij de gebruiker wordt geïnformeerd over waar deze gegevens zijn opgeslagen (in dit geval op Belgische bodem, wat betekent dat de Belgische wet van toepassing is). Persoonlijke ondersteuning en beschikbaarheid bij problemen of vragen Uw PRIVATE cloud hebben, wat betekent dit?
  • Toegang tot uw gegevens op elk gewenst ogenblik
  • Voldoe sneller aan de behoeften van uw klanten en dit op een veilige manier
  • Zorgt dat u al uw gegevens bij de hand hebt.
Waarom de “PRIVATE CLOUD” We hebben allemaal hetzelfde probleem, de schijfruimte van onze apparaten is niet groot genoeg om al onze foto’s of gegevens op te slaan. Trouwens, in geval van verlies, diefstal of beschadiging zijn uw gegevens verloren. Met de cloud kunt u via een webinterface al uw bestanden opslaan op een beveiligde externe server.
  1. Voordelen van de private cloud
– Geen behoefte aan een grote opslagruimte – Overal en altijd toegang tot uw gegevens. – Automatisch een back-up van al uw gegevens – Alle beveiligingen opgezet – Een manager tot uw dienst in geval van problemen of vragen
  1. Nadelen van de cloud
– Een internetverbinding is vereist – Hacking: wie data in de cloud zegt, zegt ook dat de data door het web stroomt. Hoewel we continu aan beveiliging werken, is niemand veilig om te worden gehackt, zelfs jij, een eenvoudige gebruiker zonder een cloud, bent niet beschermd tegen hacking. Het is daarom essentieel om een BACKUP van uw gegevens te hebben. U vindt alle informatie over onze back-up diensten door hier te klikken.

Snelheid, efficiëntie, reactievermogen, dat onderscheidt u van anderen!

Onze oplossingen

Kies uw private cloud oplossing

Gelieve te noteren dat elk backup plan een eenmalige installatiekost van €250 heeft

€10

Per maand

€14

Per maand

€20

Per maand

Werk uw bestelling af​