Dataopslag cloud

Uw digitale informatie overal en op elk moment

Optimale dataopslag in de cloud

Dataopslag in de cloud, dat is overal en op elk moment beschikken over uw digitale informatie. Maak gebruik van de diensten van Twido uit Huldenberg, in de buurt van zowel Leuven als Brussel, en vorm uw veilige private cloud op de best mogelijke manier voor uw onderneming. Lees snel verder en kom meer te weten over een op maat gemaakte private cloud opslag!

Dataopslag in de veilige private cloud

Het woord ‘cloud’ is bekend bij iedereen en het maakt veel mensen angstig. Zonder het te weten, gebruikt iedereen de cloud al. Als u bijvoorbeeld een iPad- of iPhone-gebruiker bent, worden uw gegevens opgeslagen in de Apple Cloud, genaamd iCloud. Maar de vraag is: waar worden mijn gegevens echt opgeslagen? Ons bedrijf heeft de private cloud opslag ontwikkeld voor een veilige, transparante dataopslag. Dit is een volledig op maat gemaakte, geprivatiseerde en veilige cloudservice, waarbij de gebruiker wordt geïnformeerd over de precieze opslaglocatie van de gegevens. Dat is in dit geval op Belgische bodem, wat betekent dat de Belgische wet van toepassing is.

Waarom kiezen voor de veilige private cloud?

Een private en op maat gemaakte cloud hebben, wat betekent dit eigenlijk? Dit betekent:

  • Toegang tot uw gegevens op elk gewenst ogenblik;
  • Sneller voldoen aan de behoeften van uw klanten op een veilige manier;
  • Dataopslag in de cloud zorgt ervoor dat u al uw gegevens bij de hand hebt.

We hebben allemaal hetzelfde probleem: de schijfruimte van onze apparaten is niet groot genoeg om al onze foto’s of gegevens op te slaan. Met de veilige private en op maat gemaakte cloud beschikt u via een webinterface over dataopslag op een beveiligde externe server. In het geval van diefstal, beschadiging of als u uw apparaat kwijtgeraakt, zijn uw gegevens dus veilig.

Voordelen van de private cloud

Onze cloud diensten inschakelen voor uw bedrijf in Leuven, Brussel of elders betekent:

  • Geen behoefte aan een grote opslagruimte;
  • Overal en altijd toegang tot uw gegevens;
  • Automatisch een back-up van al uw gegevens;
  • Alle beveiligingen opgezet;
  • Een manager tot uw dienst in het geval van problemen of vragen over dataopslag in uw cloud.

Nadelen van dataopslag in de cloud

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Waar u eveneens van op de hoogte dient te zijn als u voor dataopslag in een cloud kiest:

  • Een internetverbinding is vereist;
  • Hacking: wie data in de cloud zegt, zegt ook dat de data door het web stroomt. Hoewel we continu aan beveiliging werken, kan iedereen gehackt worden. Zelfs u, een eenvoudige gebruiker zonder een cloud, bent niet beschermd tegen hacking.

Het is daarom essentieel om een cloudback-up van uw gegevens te hebben. Laat ons gerust weten of u gebruik wilt maken van de diensten van onze eigen cloud of zelfs de hosting van uw website voor uw bedrijf in Leuven, Brussel of elders in het land.

Kies voor transparante dataopslag in uw eigen op maat gemaakte cloud

Overweegt u een veilige private cloud voor de opslag van uw documenten? Dan zit u hier goed. Snelheid, efficiëntie en reactievermogen, dat onderscheidt u van anderen als u gebruikmaakt van de cloud diensten van Twido uit Huldenberg, nabij Brussel en Leuven! Kies voor onze veilige private cloud en geniet van een transparante opslag. Heeft u interesse in een cloud of wenst u meer info over onze diensten in de omgeving van Leuven? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@twido.be of bel +32 475 28 95 41. Bekijk zeker ook eens onze algemene voorwaarden.

.

Snelheid, efficiëntie, reactievermogen, dat onderscheidt u van anderen!

Onze oplossingen

Kies uw private cloud oplossing

Gelieve te noteren dat elk backup plan een eenmalige installatiekost van €250 heeft

€10

Per maand

€14

Per maand

€20

Per maand

Werk uw bestelling af​