Business consultancy Brussel

Een ervaring die u kunt vertrouwen, een service waar u op kunt rekenen

Business consultancy in Vlaanderen en Brussel

Onderschat de kracht van goede IT-business consultancy niet voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel. De netwerkarchitectuur van uw bedrijf vormt de basis van uw IT-infrastructuur. Efficiënt beheer van uw netwerk draagt in grote mate bij aan de goede werking en groei van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf die u kunt vertrouwen en een service waar u op kunt rekenen? Wij van Twido uit Huldenberg (nabij Leuven en Brussel) staan voor u klaar met onze consultancy diensten.

Wat te verwachten betreffende onze business consultancy diensten voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel

Onze business consultancy diensten voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel omvatten onder meer het onderhoud en de ondersteuning van uw server (fysiek of virtueel). Denkt u hierbij aan:

 • Wij zorgen ervoor dat uw server de beste prestaties levert en beschikbaar is door middel van een vlekkeloze IT-infrastructuur.
 • Wij zorgen voor het volledige onderhoud van uw bestaande servers.
 • Als u nog geen server heeft, of als u van plan bent om uw bestaande server te vernieuwen, garanderen wij u een volledige audit in overeenstemming met uw verwachtingen.
 • Van de installatie tot het onderhoud, ons team zorgt voor alles!

Technische assistentie aan de gebruikers

De ondersteuning aan de gebruikers, evenals een aantal ingrepen in uw infrastructuur, gebeuren meestal van op afstand dankzij onze gespecialiseerde tools. Technische assistentie op afstand verhoogt uw productiviteit, verlaagt de interventietijd en elimineert reiskosten. We doen ook interventie ter plaatse, wanneer het probleem dit vereist of de aanvraag expliciet door de klant wordt gedaan. Met onze business consultancy diensten bestrijken wij niet alleen Vlaanderen en Brussel, maar desgewenst heel België.

Onze expertisegebieden

De business consultancy diensten die wij bij ons bedrijf aanbieden voor uw bedrijf in Brussel of de rest van het land garanderen u dat u gebruik kunt maken van onze sterktes, waaronder:

 • Planning, beheer en beveiliging van de architectuur van uw computerpark.
 • Aankoop, installatie en configuratie van werkstations, servers en netwerkapparatuur.
 • Betrouwbare en snelle technische ondersteuning op afstand en op locatie.
 • Preventief onderhoud van werkstations en servers.
 • Implementatie van software op maat.
 • Virtualisatie van uw werkomgeving door serviceoplossingen te integreren in de cloud.
 • Audit van uw infrastructuur.

Contacteer ons vandaag nog

Uw infrastructuur is in goede handen bij Twido! Om gebruik te maken van onze business consultancy diensten voor uw bedrijf in Brussel of elders, contacteert u ons gerust op ons nummer +32 475 28 95 41, e-mailadres info@twido.be of via het contactformulier onderaan deze pagina. Voor een volledig overzicht van onze diensten bezoekt u gerust eens onze homepagina.  

Uw infrastructuur in goede handen

Onze​ consultancy oplossingen

Werk uw bestelling af