E-mail antispam

ANTI-SPAM

E-mail met antispam

E-mail is de snelste manier in termen van communicatie geworden en we ontvangen er steeds meer, wat ook de noodzaak verhoogt voor goede antispam-systemen. Stop ongewenste e-mails en ongewenste advertenties met een waterdicht antispampakket, samengesteld door Twido.

Hoe werkt onze e-mail antispam?

Een goede antispam levert tijdwinst op bij het beheer van uw e-mails en bespaart u het scenario, waarin een belangrijke e-mail onopgemerkt blijft tussen allemaal ongewenste spam. E-mail filtering is de manier waarop internetproviders, webmailservices en bedrijven e-mails, die op hun servers zijn ontvangen, filteren voordat ze naar hun uiteindelijke ontvangers worden verzonden. Het doel is om commerciële spam, phishing-berichten en andere oplichting per e-mail eruit te filteren. Het inzetten van spamfilters verhoogt de veiligheid, optimaliseert de middelen en comfort en levert tijdswinst voor de ontvanger. Deze en andere e-mail-services voorzien wij graag voor uw bedrijf.

Een scala aan filtertechnieken

Afhankelijk van de afzenders en de aard van de verdachte berichten, worden deze ofwel direct verwijderd bij de e-mailgateway van de provider of gerouteerd naar de spam-map van de ontvanger. Miljarden berichten worden dagelijks gefilterd zonder dat de meeste gebruikers hiervan op de hoogte zijn. Deze e-mail antispam filtertechnieken zijn gevarieerd en kunnen worden gecombineerd.

De belangrijkste criteria waarmee rekening kan worden gehouden, zijn:

  • De technische configuratie van de verzendende servers;
  • De reputatie van servers en URL’s;
  • Het foutenpercentage op de adressen;
  • De reacties van de ontvangers (zie gedragsfiltering);
  • De aanwezigheid van de witte lijst of zender op een zwarte lijst;
  • De inhoud van het bericht (zie filteren op inhoud);
  • De netheid van de code;
  • De inhoud van de technische headers.

Een dagelijks overzicht van de gefiltreerde mails zal naar u worden verzonden. U hebt bij iedere e-mail de mogelijkheid om deze alsnog uit de antispam quarantainelijst te halen en naar u te laten verzenden.

Blijf internetcriminelen een stap voor

Virussen evolueren voortdurend en hackers blijven hun best doen om beveiligingen te omzeilen. Dankzij ons antivirussysteem beschermen we uw mailbox. Onze antispam- en antivirusservices zijn beschikbaar, zelfs als uw mailbox niet door ons wordt gehost. Het doel van ons bedrijf is om u de oplossing voor veiligheid te brengen. Voor elke e-mail die bij ons wordt gehost, zijn antivirusoplossingen opgenomen. Wij vertellen u graag meer over hosting.

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen

Een antispam-systeem opzetten dat uw mailbox beschermd van iedere verdachte e-mail kunt u met een gerust hart aan Twido overlaten. Vanuit ons kantoor in Huldenberg, nabij Brussel en Leuven, helpen wij u waar in België uw bedrijf zich ook bevindt. Indien u ons wil inschakelen of meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te bellen op +32 475 28 95 41 of een e-mail te sturen naar info@twido.be. Lees ook gerust eens onze algemene voorwaarden.

Bescherm uw mailbox!

Onze oplossingen

Kies uw anti-spam plan

Gelieve te noteren dat elk plan een eenmalige installatiekost van €120 heeft

€24

Per jaar/mail

€18

Per jaar/mail

€12

Per jaar/mail

Werk uw bestelling af​