Cloud Backup

Cloudback-up, een proces dat het verschil maakt

Cloudback-up, ook wel online back-up genoemd, is een strategie voor het maken van back-ups van gegevens door een kopie van de gegevens via het internet naar een server buitenshuis te verzenden. Onze servers worden gehost in een beveiligd datacenter.

Hoe werkt de cloud back-up?

Het back-upproces kopieert gegevens en slaat deze dan op verschillende media of een ander opslagsysteem op, voor gemakkelijke toegang in het geval van een herstelsituatie. Steeds meer ondernemingen kiezen voor zo’n back-up oplossing.

Opties voor cloud back-up services zijn onder meer:

Een back-up maken naar een serviceprovider. Een organisatie stuur zijn gegevens naar een cloudserviceprovider met back-upservices in een beheerd datacenter.

Cloud-to-cloud-back-up. Voor gegevens die zich al in de cloud bevinden , zoals in software as a service (SaaS) -toepassingen, kopieert deze methode die gegevens naar een andere cloud.
Wanneer een organisatie cloudback-upservices begint te gebruiken, kan het soms een aantal dagen duren voordat de eerste back-up via is voltooid vanwege het grote aantal gegevens dat moet worden overgedragen. Met een techniek die cloud seeding wordt genoemd, kan een leverancier van cloudback-ups een opslagapparaat, zoals een schijfstation of tapecartridge, naar de organisatie sturen, die vervolgens lokaal gegevens back-upt en het apparaat terugstuurt naar de provider. Dat neemt de noodzaak weg om de initiële gegevens via het netwerk naar de back-upprovider te verzenden. Na de initiële seeding is enkel nog  back-up nodig van alleen gewijzigde gegevens via het netwerk

Hoe gegevens worden geback-upt?

Online back-upsystemen zijn meestal opgebouwd rond een client-softwaretoepassing die volgens een schema loopt dat wordt bepaald door het gekochte serviceniveau. Als de klant bijvoorbeeld heeft gecontracteerd voor dagelijkse back-ups, verzamelt, comprimeert, codeert en verzendt de applicatie elke 24 uur de gegevens naar de cloudservers. Om de hoeveelheid bandbreedte die wordt verbruikt en de tijd die het kost om bestanden over te zetten te verminderen, wordt meestak gebruik gemaakt voor incrementele back-up na de eerstre volledige back-up.

Cloudback-upservices omvatten de bescherming van de gegevens van uw organisatie, inclusief toepassingen voor Exchange en SQL Server.

Relax, het is opgeslagen!

De 3-2-1-back-upregel

Zorg voor ten minste DRIE onafhankelijke kopieën van uw gegevens

Bewaar de kopieën op TWEE verschillende soorten media

Bewaar EEN back-up exemplaar op een andere locatie

Onze oplossingen

Data Backup

Een back-up van uw gegevens zal worden uitgevoerd op een regelmatig tijdstip met een gegevensbehoud naar uw keuze

Server Backup

Een back-up van uw volledige server met een retentie naar uw keuze

Disaster Recovery

Een kopie van uw volledige server zal beschikbaar zijn om de continuïteit van uw activiteiten te waarborgen

Kies uw backup plan

Gelieve te noteren dat elk backup plan een eenmalige installatiekost van €250 heeft

€60

Per maand

€90

Per maand

€120

Per maand

Werk uw bestelling af