Veilige hosting voor uw website

Onze e-mail en web hosting oplossingen ...

Wilt u meer weten over veilige webhosting in Vlaanderen? Dan zit u goed bij ons. Een veilige hosting voor uw website aanbieden, is een service die Twido in Huldenberg, nabij Brussel en Leuven, beschikbaar stelt. Wij zijn een ervaren IT- en businessconsultancybedrijf dat met plezier instaat voor een succesvolle webhosting en veilige e-mail hosting op maat van uw bedrijf in onder andere Leuven of elders in Vlaanderen. Onze hosting service is ook beschikbaar in de regio van Brussel.

Wij zorgen voor veilige webhosting en e-mail hosting op maat in Vlaanderen

E-mail hosting op maat, dat is een van onze specialiteiten. Een mailbox, een domeinnaam en een gepersonaliseerde website zijn vandaag de dag het belangrijkste communicatiemiddel voor het grote publiek geworden. Wij zijn er om u de oplossingen te bieden voor creatie en e-mail hosting op maat in de veilige omgeving van uw website. Wij creëren voor u uw eigen e-mailadres met uw domeinnaam. Een voorbeeld hiervan is: uwnaam@uwdomein.com. Het is duidelijk dat een eigen domeinnaam een ‘professionelere’ touch geeft voor bestaande en potentiële klanten. Heeft u nog geen domeinnaam? Controleer hieronder of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Vanuit onze locatie in regio Brussel bieden wij een hosting service aan op maat van uw bedrijf, waar in Vlaanderen of Brussel u ook webhosting nodig hebt. Kortom, voor veilige webhosting in Vlaanderen zit u hoe dan ook goed bij ons.

Een veilige hosting voor uw website, ondersteunt door antispam

Zodra uw domeinnaam en uw e-mailadres geactiveerd zijn, denk dan ook eens aan uw advertenties door een persoonlijk website te voorzien. We bieden u ook de mogelijkheid om uw website te hosten in een beveiligde omgeving, om de veiligste hosting voor uw website te bekomen. Heeft u nog geen website? Neem dan contact met ons op voor een analyse en een offerte op maat voor een veilige webhosting in onder andere Vlaanderen! Het is ook mogelijk om alleen onze antispam- en antivirus-service te gebruiken, zonder veilige e-mail hosting of webhosting te gebruiken op maat van uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel.

Ontdek onze webhosting en veilige e-mailhosting service op maat

Wilt u genieten van veilige hosting in bijvoorbeeld Leuven? Maak dan gebruik van onze webhosting service voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel en ons bedrijf uit Huldenberg zorgt voor de onderstaande hosting service voor een veilige hosting voor uw website:

  • Creëer uw domeinnaam als u er nog geen heeft;
  • Het aanmaken van een of meer e-mailadressen;
  • Het aanmaken van uw website;
  • Een veilige hosting voor uw website;
  • Antispam service en antivirus;
  • Monitor 24/7;
  • Een van uw gegevens;
  • Interventie in het geval van een vraag of probleem.

Ook voor een dagelijkse back-up van uw gegevens zit u goed bij Twido.

Vraag een offerte aan voor webhosting service op maat

Heeft u interesse in een veilige hosting voor uw website, uitgevoerd en onderhouden door een bedrijf gespecialiseerd in service hosting uit regio Leuven en Brussel, of veilige webhosting in Vlaanderen? Voor extra info of een offerteaanvraag belt u naar +32 475 28 95 41 of stuurt u een e-mail naar info@twido.be. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Check of de domeinnaam nog beschikbaar is ...

Wij zijn uw communicatiemiddel...

Onze oplossingen

Kies uw hosting plan

Gelieve te noteren dat elk plan een eenmalige installatiekost van €150 heeft

€10

Per maand

€20

Per maand

€30

Per maand

(*) Enkel indien de domeinnaam nog beschikbaar is

Werk uw bestelling af