Veilige hosting voor uw website

Onze e-mail en web hosting oplossingen ...

Een veilige hosting voor uw website bieden is een service die wij van Twido in Huldenberg (nabij Brussel en Leuven) u graag aanbieden. Wij zijn een ervaren IT- en business consultancy-bedrijf die met plezier instaan voor een succesvolle webhosting voor uw bedrijf in onder andere Vlaanderen. Onze hosting service is ook beschikbaar in de regio van Brussel.

Onze oplossingen voor een veilige hosting van uw website.

Een mailbox, een domeinnaam en een gepersonaliseerde website zijn vandaag de dag het belangrijkste communicatiemiddel voor het grote publiek geworden! Wij zijn er om u de oplossingen te bieden voor creatie en hosting in een veilige omgeving van uw website. Wij creëren voor u uw eigen e-mailadres met uw domeinnaam. Een voorbeeld hiervan is: uwnaam@uwdomein.com. Het hebben van een domeinnaam is als het hebben van “uw thuisadres op internet”. Het is duidelijk dat het hebben van een eigen domeinnaam een ‘professionelere’ touch geeft voor bestaande en potentiële klanten. Heeft u nog geen domeinnaam? Controleer hieronder of uw domeinnaam nog beschikbaar is. Vanuit onze locatie in regio Brussel bieden wij een hosting service aan voor uw bedrijf, waar in Vlaanderen of Brussel u ook webhosting nodig hebt.

Een veilige hosting voor uw website, ondersteunt door antispam

Eenmaal uw domeinnaam en uw e-mailadres geactiveerd zijn, denk dan ook eens aan uw advertenties door een persoonlijk website te voorzien. We bieden u ook de mogelijkheid om uw website te hosten in een beveiligde omgeving, teneinde de meest veilige hosting voor uw website te bekomen. Heeft u nog geen website? Neem dan contact met ons op voor een analyse en een offerte op maat voor een veilige webhosting in onder andere Vlaanderen! Het is ook mogelijk om alleen onze antispam en antivirus-service te gebruiken, zonder mail-hosting of webhosting te gebruiken voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel.

Ontdek onze oplossingen op maat

Maak gebruik van onze webhosting service voor uw bedrijf in Vlaanderen of Brussel en ons bedrijf zorgt voor de onderstaande hosting service voor een veilige hosting voor uw website:

  • Creëer uw domeinnaam als u er nog geen heeft.
  • Het aanmaken van een of meer e-mailadressen.
  • Het aanmaken van uw website.
  • Een veilige hosting voor uw website (mail, site, domeinnaam).
  • Antispam-service en antivirus.
  • Monitor 24/7.
  • Een dagelijkse back-up van uw gegevens.
  • Interventie in geval van vraag of probleem.

Doe een offerte-aanvraag

Ziet u wel graten in een veilig hosting voor uw website, uitgevoerd en onderhouden door een hosting service-bedrijf uit regio Brussel, of veilige webhosting in Vlaanderen? Waar u ook nog eens een persoonlijke band mee kunt opbouwen? Voor extra info of een offerte-aanvraag, bel of mail naar +32 475 28 95 41 of info@twido.be, of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina. Onze algemene voorwaarden vindt u dan weer hier.

Check of de domeinnaam nog beschikbaar is ...

Wij zijn uw communicatiemiddel...

Onze oplossingen

Kies uw hosting plan

Gelieve te noteren dat elk plan een eenmalige installatiekost van €150 heeft

€10

Per maand

€20

Per maand

€30

Per maand

(*) Enkel indien de domeinnaam nog beschikbaar is

Werk uw bestelling af